Natural born killer.

Chiaki Kuriyama.


Hm... Undra vad Chiaki Kuriyama gör nu för tiden...

Credit.Jill.Chiaki-san.

Fångat av Rothenberg.

Jason Frank Rothenberg.

  
Credit.Jill.Rothenberg.

Viktigt Med Exponering.

Nytt jobb.


Jag fick tjänsten som exponeringsansvarig i nya Monki i Femman. Jag visste inte hur jag skulle reagera om jag skulle få den. Jag var osäker på om jag verkligen ville ha tjänsten. Jag fick tårar i ögonen och mina smilband drogs uppåt. Det var äkta. Nu vet jag. Jag är spänd och det ska bli hur kul som helst! 19 september bytar jag Kompassen mot Femman. Herre gud!

Credit.Jill.

Elegant Dans.

Dans av Søvle Sundsbø.


Credit.Jill.Søvle.Sundsbø.

Konsten att vara ensam.

Tystnad.

Att känna sig ensam när man har folk runt i kring en är ingen konst egentligen. Det är hemskt att säga, men ibland kan jag känna att jag går igenom hela dagen med ett leende. Jag lägger mig i min alldels för stora Malm-säng. När jag ligger där, stirrandes upp i taket, så kommer allt tillbaka till mig. Jag sluter ögonen. Vad var det som hände? Blev någons förtroende sviket eller var det bara tiden som utvisade att det var menat så? Sorgen smyger på mig ner ifrån golvet, under täcket, går via mina kalla fötter, passerar min ryggrad och mynnar ut i hela kroppen, som ett virus. Sorgen kommer aldrig ensam. Sorgen drar även med sin nära vän, Ångersten. Jag tänker på vad jag har gjort för fel. Kanske inget, kanske allt. Men nu är känslorna här och de försvinner inte ens om jag tänder lampan eller blundar riktigt hårt. Känslorna består.

Min nostalgiska personlighet blandas ut med den bittra samtiden. Ständigt ett krig inom mig. Allt har en svårt eftersmak av framtiden. Prata med mig, använd mig, utnyttja mig under den korta tiden som jag är här. Det är ju därför jag är här. För du är min vän. Vissa ämnen är tabu. Men borde vänner känna så här? Hur känner du nu? Är du lycklig? Vad åt du till frukost? Glömde jag stänga kylen igen?

Inget.

Tyst.

Kanske överdriver jag, men jag vill bara att det ska vara bra. Har jag gjort dig ledsen? Har du känt dig ensam som jag gör nu? Inget jag gjort med mening ska du veta. Jag lyssnar. Jag är faktiskt bra på det. Om jag någon gång skulle söka ett jobb som man skulle vara kvalificerad till att kunna vara lyhörd, så hade jag kunnat skriva det i mitt personliga brev. Men nu gäller det dig. Du är bara några meter ifrån, men känns som du är mil bort.

Vi är lite trasiga, men det är bara för nu. Vi ska använder nål och tråd när vi lagar oss. Det var ju så vi träffades. Problemet är säkert att vi är rädda. Du, för att du har en hemlighet och jag för att jag vet vad det är. Vi båda har varit upptagna med vårt. Vi har slarvat med vattning och gödning av vår vänskap. Prata med mig. Jag är fortfarande här.

Lugnet intar mitt rum. Det knackar på försiktigt, men det behöves inte för dörren är alltid öppen för Lugnet. Det stryker mig på kinden och torkar Sorgen som jag spillt ut. Ångersten förvandlas till en liten, liten boll som förseglas med ett hänglås. Lugnet lägger ångertbollen längst bak i mitt hjärta. Där ska den ligga. Lugnet ser att nya tårar föds, men Lugnet fångar inte de salta dropparna, utan de trillar på kudden och den blir blöt. Jag ser en spegelbild av mig själv. Jag ser lugn ut, men inombords är det ett litet kaos. Ett litet kaos som vuxit enda sen jag frågade hur du mådde och fick svaret.
- Det är inte bra.
Du skakade på huvudet medan du svarade på min andra fråga, om du ville berätta för mig vad det var.
Det gjorde ont. Att jag skulle har missbrukat din tilltro så mycket så att du inte kunde säga vad det handlade om. Det fick mig att känna mig värdelös. Jag kände mig ignorerad och omyndigförklarad. Då undrade jag vad jag gjorde här.

Tala till mig.

Konsten att känna sig ensam. Om ingen svarar, så är man ensam. Om någon talar till en när man sitter ensam, då är man inte ensam. Då är man älskad. Du är älskad, men vad är jag?


Credit.Jill.Wallqvist.

Nothing Ever Really Dies.

N.E.R.D.


Credit.Jill.Way.Out.West.

080808.

El Stockholmo.
Café.


Credit.Jill.Wallqvist.

Mr Miller.

Läderlappen.Credit.Jill.

Halvfems.

Köpenhamn För Två Nätter.


Credit.Jill.

Utan Dina Andetag.

Slottskogsvallen Thåström/Kent.

Credit.Jill.Wallqvist.

RSS 2.0