Storemade & modevisning.

Modevisning på Pustervik.
291557-69

Modevisningen för Alla olika Alla lika stylad av Sarah och Karin blev grym! Eve sminkade och alla blev så himla fina! Alla modeller fick tjocka svart ögonbryn. Sarah och Karin hade verkligen gjort ett fantastiskt jobb! Min outfitt bestod av en frack och en trumpet. Nice nice! Det var skitskoj!


Storemade.

Förra veckan var jag inne på Weekday och då kom Emelie fram till mig. Hon tyckte att min klänning, en jag har sytt själv var fin. Emelie frågade mig om jag skulle vilja sy för Storemade! Herre Gud! Jag blev väldigt smickrad! Så nu får jag komma på några bra idéer. Ska bli så himla kul!

Puss

Sorbet & Santogold.

Sorbet.
291557-67
Jag hälsade på mitt gamla jobb Sorbet på S. Larmgatan. Väldigt trevligt! Saknar det. Blir nostalgisk. De ska även börja med secondhand nu!

Tandläkaren idag... Där rök 804:-... Betala skatt för 7836:- är mindre roligt det med.. Segt, men ska träffa fina Lina snart och det ska bli skoj.

På torsdag ska jag o några tjejer från jobbet agera modeller för Sarah. Haha! Jag vet nog inte vad jag har gett mig in på.. Sarah ska styla och fixa för Emmaus. Hon är grym! Pustervik är platsen och det ska tydligen vara en del band som ska spela. Skoj skoj!


MIAs vän.


Santogold feat. Swtich Graeme Sinden - You'll Find A Way

Santogold spelas nu. En amerikansk vän till MIA. Santogolds album släpptes den 29 april. Bra bra!

Puss o hej

Credit.Jill.Santogold.

Bättre med dig.

Underbara vardag.
291557-66
-Livet är så mycket bättre sen jag träffade dig. Herre Gud, det är inte sant. Jag är förlorad, förlorad till dig. Inte klokt vad du gjort med mig. Jag är helt enkelt bättre med dig. Saknar dig, trots att det var några timmar sen vi sågs... Sjukt.


Grilla.
291557-65
- På sommaren är det så bra att man kan grilla... Grilla.
Hade en fin grillafton med Sara, Sarah, Carro o Mai. Satt i Majorna och grillade korv och drack vin. Trevligt! Mer sånt i sommar.

Puss o hej

Credit.Jill.

Galet förälskad.

Kär.

291557-64

Jag har aldrig känt så här innan. Försöker tona ner mig, men det är svårt för jag är så himla lycklig. Jag längtar tills på söndag!

Hemma i Halmstad för helgen. Var i Danmark tidigare idag. Härligt! Imon ska jag träffa fina Lina. Ska bli skoj!

Valborg var bra! Jag var på ett olustigt humör hela dagen. Kände kanske på mig att det skulle hända något... Vi gick direkt efter jobbet till Zara på hennes Hej-Jag-Åker-Till-Stockholm-Fest. Jag hatar att gå direkt från jobbet... Men det var trevligt hemma hos Zara! Känns konstigt att hon ska sluta. Vi gick till Kontiki för att se Ida live. Vi blev lite sena och hon hade hunnit börja. När jag kom stressad fram till entrékillen och skulle betala mitt inträde hade kvittorullen tagit slut och jag hade inga kontanter... Han fick mitt VISA-kort så länge och jag sprang in för att lyssna. Svär en förbandelse över Kontiki-killen! Hur kan man vara så klantig att man tappar ett VISA-kort i en golvspringa? Och ber knappt om ursäkt efteråt? Ledsen. Men mina tjejer var så himla gulliga och snälla. Jag hade en trevlig kväll ändå. Jag lever fortfarande utan VISA-kort... 

Ida var grym i alla fall. Här är hennes helt nya musikvideo. Njut!


New Moscow feat. Ida Redig - Taking Back What's Mine


Credit.Jill.&.Ida.Credit.

RSS 2.0