Fantasifulla Tim Walker.

Fotografen Tim Walker.


Nr. 1 på min önskelista är Tim Walkers fotosamling i bokformat. Han tar fantastiskt fantasifulla modefoton. I nya Vogue fotar han de underbara paret Tim Burton & Helena Boham Carter under titlen, Tales Of The Unexpected. Tim Burton förövrigt kommer 2010 göra sin tolkning av Alice I Underlandet! Fantastiskt!

Åh, idag var jag på Weekday och köpte den fina Minimarket-klänningen, Dress Mirror! Samt en stickad polotröja från Nakkna och en randig tröja från Acne.

Igår hade jag, Carro och Lina julmys hemma hos Carro i fina Majorna. Chefen hade den sötaste, minsta lägenheten någonsin. Jag vill också bo i Majorna. Det känns så hemmatrevligt och mysigt där. Lina & Carro gjorde Rockyroad, som vi åt och drack glögg till. Mmm!

Puss

Paper doll house.

Gjort av papp.


Jag & Emelie är ok nu. Jag är så lättad. Vänner för evigt.

Credit.Jill.&.Nån konstnär.


Dauphine de France.


Credit.Jill.AK.

Tankspridd.

Bortom allt.


Tankar om framtiden.

Credit.Jill.Chloë.


Kärleksfågel.


Credit.Jill.&.Lamilla.

Bästa vän.

Tom.


Jag har gjort min kära vän Emelie ledsen. Det är mitt fel. Jag har fått ett erbjudande av Johanna på Kompassen om en lägenhet i Majorna i 2:a hand. Inget är säkert ännu. Det är en etta och jag hade tyckt att det hade varit kul att testa på att bo själv. Jag har aldrig bott själv förut. Jag har det bra här i Kville med Emelie med, men vi kanske hade haft det bra på olika håll med. Jag berättade detta för Emelie ikväll. Hon sa inget. Hon gick ut. Jag känner mig som den värsta vännen i världen. Jag har gjort två jobbiga saker i mitt liv. Det här var en utav dem. Jag ringde till hennes mobil. Anna svarade. Emelie ville inte prata med mig. Allt gör ont.

Jag har inte vågat vara glad över lägenheten för att jag visste att den här kvällen skulle bli så jobbig. Jag förstår att hon känner att jag överger henne. Men det är inte så.

Det här är väldigt dumt. Emelie sitter och är ledsen hemma hos Anna och jag sitter här hemma och är ledsen. Dricker min Oboy och stirrar tomt, samtidigt som jag är full av känslor. Känns som att vi i alla fall borde vara i samma rum...

Simon säger att det löser sig. Jag hoppas innerligt att han har rätt.

Godnatt.

Go Gainsbourg.

Vacker.


Credit.Jill.C.G.

Släktträff i Fryksås.

Fryksås.
Credit.Jill.Wallqvist.

RSS 2.0